TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.hidro-transfer.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Compania care administreaza site-ul www.hidro-transfer.ro este SSM SU MAXPROTECT SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2533/2011, CUI: 28130884, cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Aleea Dolina, 2 B.

Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Oferim servicii de hidro-transfer, water transfer, printare hidrografica, flexi print, adica realizam decorarea 3D a obiectelor cu ajutorul apei. Textele existente pe Hidro-transfer.ro sunt cu caracter pur informativ. Garantam faptul ca incercam sa oferim informatii corecte, dar nu suntem raspunzatori daca aceste date sunt utilizate in alte scopuri sau se dovedesc a fi eronate.

Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al proprietarului site-ului este interzisa, ele fiind protejate de legea dreptului de autor.

REGULI GENERALE

SSM SU MAXPROTECT SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website.

SSM SU MAXPROTECT SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site, dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii:

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. 

SSM SU MAXPROTECT SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

SSM SU MAXPROTECT SRL si furnizorii sai isi rezera dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare strânsa cu reprezentantii marcilor respective in România. Din acest motiv, SSM SU MAXPROTECT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor:

Utilizatorii care viziteaza site-ul Hidro-Transfer.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SSM SU MAXPROTECT SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala. Firma nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser:

Site-ul hidro-transfer.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SSM SU MAXPROTECT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setari, si nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

SSM SU MAXPROTECT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul hidro-transfer.ro Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul hidro-transfer.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email bogdan@hidro-transfer.ro

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat la compara

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si Politica de confidentialitate.