DESPRE NOI

Hidro-transfer.ro s-a dezvoltat intr-o nisa a pasionatilor de auto-moto custom printr-un produs de calitate, alternativa la autocolant si totodata un pret mai mic si o procedura mai accesibila fata de fibra de carbon. Varietatea texturilor,a nuantelor, posibiltatea aplicarii pe orice forma sau material sunt cateva din avantajele acestei tehnologii.

 

PROCESUL

Hidro-transfer, water transfer, printare hidrografica,flexi print sunt doar cateva din numele folosite pentru procesul de decorare 3D a obiectelor cu ajutorul apei. Procesul este folosit petru a decora o varietate de obiecte, de la panouri interioare de avion, salupe, auto, moto, mase plastice, aluminiu, tabla, etc. Texturile imprimate digital sau flexografic pot fi aplicate pe orice tip de material: plastic, lemn, fibre, metal, ceramica, etc.

 

CONTACT

Adresa: Calea Vitan Barzesti 5-7, langa service Auto K9

Telefon: +40751186606

E-mail: bogdan@hidro-transfer.ro


 

Titlul proiectului: Consolidarea pe piață a societății SSM-SU MAXPROTECT SRL prin dezvoltarea unei noi activități

Scopul proiectului este crearea unei noi capacitati de productie in mediul urban, in domeniul activitatilor de tratare si acoperire a metalelor si mai exact in domeniul vopsirii produselor finite din metal, printr-un procedeu inovativ, nou in Romania.

Obiectivele specifice : 

  1. Crearea a 5 noi locuri de munca
  2. Crearea de noi capacitati de productie si diversificarea serviciilor oferite in mediul urban
  3. Respectarea normelor CE de siguranta si protectie in munca prin achizitia unor echipamente dotate cu sisteme moderne de protectie a operatorilor

Rezultate asteptate: 19 echipamente noi achizitionate - prin implementarea acestui proiect va fi pus in functiune un spatiu de productie inovativ, o activitate noua in totalitate pentru Romania si anume hidroimprimarea sau vopsirea metalelor prin hidrotransfer, procedura ce permite aplicarea prin imersie, pe suprafaþa unui obiect de metal, a unor motive preimprimate sub forma de folie PVA. Acest proiect va avea ca rezultat crearea de 5 noi locuri de munca, necesare pentru desfasurarea corecta a activitatii de vopsire a metalelor prin procedura de hidrotransfer sau hidroimprimare.

Perioada de implementare: 15.05.2018-31.07.2021

Numele Beneficiarului: SSM-SU MAX PROTECT SRL

Valoarea contribuției nerambursabile: 854.889,96 LEI


Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro 

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat la compara

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si Politica de confidentialitate.